About – Klan Arena

Bëjini ngjarjet tuaja të paharrueshme!

Kemi kënaqësinë t'ju prezantojmë me “Klan Arena”. Një vend shumëfunksional eventesh dhe një pikë takimi për kulturën, artin dhe argëtimin për të akomoduar dhe pritur të gjitha nevojat tuaja në një hapësirë.

Me mikpritjen e shkëlqyer dhe qasjen krijuese ndaj ngrënies, ekipi ynë profesional i mikpritjes ka qenë pjesë e hoteleve prestigjioze në të gjithë botën. Është kënaqësi për ne të kujdesemi për dëshirat tuaja.

Nga takimet dhe konferencat e biznesit deri te eventet artistike, pritjet dhe darkat gala, dasmat apo çdo festë që dëshironi të organizoni, “Klan Arena” është vendi për ta bërë eventin tuaj të paharrueshëm!
Salla jonë e koncerteve/teatrit ka deri në 800 persona. I pajisur me teknologjinë më të re dhe sistemin e zërit, ambienti ynë kryesor garanton një eksperiencë gjatë gjithë kohës.

Qendra e veçantë e biznesit është atje për t'i bërë takimet dhe seminaret tuaja të dallohen. Me një kapacitet total prej 200 vendesh, ne mund t'ju presim në 4 dhoma të ndryshme modulare dhe të akomodojmë të gjitha nevojat tuaja teknike.

Ky buletin është mënyra jonë për t'ju bërë të ditur se dyert tona janë të hapura dhe ju jeni gjithmonë të mirëpritur!

Faleminderit
Klan Arena.

sqAlbanian